Varmens Dag 2019

Kom til Varmens dag på Albertslund Varmeværk lørdag den 2. februar kl. 10-13 - Vi glæder os til at se jer!


Varmens Dag 2019 - Albertslund Kommune

 

Søg ly for kulden på Varmeværket - Kom til Varmens Dag 

Kyndelmisse nærmer sig og det betyder, at halvdelen af vinteren er gået. Det markerer Albertslund Forsyning ved at invitere alle borgere indenfor i varmen til åbent hus lørdag den 2. februar kl. 10-13

Der vil løbende være rundvisninger på værket, så hvis du vil se en af byens markante bygninger indefra og høre om, hvordan varmen produceres i Albertslund og omegn, er det nu, du har chancen.

Medarbejderne fra Albertslund Forsyning står klar med gode råd til, hvordan du kan mindske dit varmeforbrug og information om TAO-ordningen, energitilskud, de nye smarte målere, og ikke mindst kan du høre mere om, hvordan du gør din bolig klar til fremtidens fjernvarme, når varmeværket sænker fremløbstemperaturen til 60°C i 2026.

Dagen står desuden i energibesparelsernes tegn og der vil være bemandede udstillinger fra blandt andre STO facadeisolering, som er et internationalt firma, der ved alt om at pakke huse ind i flot, lun isolering. Du kan også høre om JAGA blæseradiatorer - belgisk high-tech varmefordeling, som er velegnet til lavere en fremløbstemperatur samt møde ENCO VVS, som ved en masse om varmeanlæg og termostatventiler.

Alle er velkomne. Der vil være kaffe og kage - og varm kakao og tegne- og opgavehæfter til børnene. 

Adressen er Vognporten 9, 2620 Albertslund