Gå til hovedindhold

Skal du have udskiftet dit fjernvarmeanlæg?

TAO-ordningen er et tilbud om leje af fjernvarmetilslutningsanlæg.

Indhold

  Du kan frivilligt leje dit næste tilslutningsanlæg af Albertslund Varmeværk, hvad enten du er rækkehusejer, villaejer, boligselskab eller indehaver af en erhvervsbygning.

  Det vil sige, at du får et helt nyt anlæg uden investeringsomkostninger.

  TAO betyder Tilslutnings-Anlægs-Overtagelse.

  Et tilslutningsanlæg er den teknik, der forbinder en bygnings varmefordelingsanlæg, dvs. radiatorer, evt. gulvvarme og varmtvandssystem - med det store fjernvarmenet under Albertslund.

  Lige siden fjernvarmen blev etableret i Albertslund i 1960'erne, har den enkelte bygningsejer ejet sit tilslutningsanlæg.

  Anlægget er også kendt som 'fjernvarmeunit' eller 'fjernvarmestation'.

  Bygninger med TAO-aftale overdrager ansvaret med at passe og servicere anlægget til Varmeværket. For det betales en fast årlig leje, opkrævet over varmeregningen.

  Fordelene er faste lave udgifter for dig - og bedre effektivitet for Varmeværket og den fælles fjernvarme i byen.

  Du slipper for afkølingstarif - til gengæld stiller vi krav til, at du har velfungerende termostatventiler og tilstrækkeligt store varmeflader, altså har tilstrækkeligt med radiatorer henholdsvis gulv- eller loftvarme-m2.

  Tilslutningsanlægget er et Termix VVX. Ønsker du et datablad med oplysninger om anlægget, kan du henvende dig via nedenstående kontaktformular.

  Informationshæfte om TAO

  Aftalegrundlag 

  TAO takster

  Manual til påfyldning af varmeanlæg

  Termix VVX Datablad

  Få mere at vide om TAO-tilbuddet

  Du er velkommen til at kontakte Varmeværkets TAO-ansvarlige John Rasmussen på direkte telefon 4368 6832 for at få mere at vide.

  Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.